Velkommen til hjemmesiden vår!

Foto: Åse Dybvig

Her finner du alt du lurer på om korpset; hva som skjer, hvem du skal kontakte, informasjon om aktiviteter, behandling av instrumentet, bilder mm

FRAVÆR

Hvis du ikke kan møte til øvelsen skal du gi beskjed til:
* dirigenten; Mona 454 22 619, Merete 971 27 263)

Hvis du ikke kan møte til enetimen, skal du gi beskjed til:

* instrumentansvarlig Harald Nøkleholm    900 90 294

Viktig å gi beskjed så fort du vet om fraværet, slik at vi får utnyttet tiden best mulig.
   Fint om du skriver hvem du har gitt beskjed til i meldinga.

Instruktørene melder planlagt fravær til Harald Nøkleholm tlf  900 90 294

Dugnad - Teater Innlandet

Vaktlista ligger under fanen "DUGNADER"

Oppmøte utenfor vareheisen på baksiden av Hamar Kulturhus på oppsatt tidspunkt, om ikke annen beskjed blir gitt pr sms.

Ingen av vaktene er av en slik karakter at en må være mann, men de som stiller må være voksne og må kunne ta i et tak. Dette er i hovedsak en dugnad som går på bæring av utstyr.

Dere kan bytte vakter innbyrdes, om det ikke skulle passe. Laila Myklebust (dugnadsansvarlig) MÅ ha beskjed, tlf 91747871! Det er viktig at det møter det antall som er satt opp pga at det skal bæres i par! Hvis noen ikke møter, er det viktig å ringe etter, ring evt Laila. Lurt å merke seg hvem en skal ha vakt sammen med.

Vi har vår egen gavebutikk

Ved å handle her
gir du støtte direkte til korpset!

Klikk på lenken!

Klikk og kjøp!

Husk også grasrotandelen, Tryg, panteflaskeordningen (KIWI på Høgmyr) og muligheten for støttemedlemskap