Velkommen til hjemmesiden vår!

Foto: Åse Dybvig

Forestillingen "Korps" for Hovedkorpset

Dette gjelder kun for Hovedkorpset.

Oppmøte i Kulturhuset på tirsdag 3/10 er kl 16.30 til 21.00. Inngang via hovedinngangen (ved siden av kinoen). Følg skilting ned trappa. All aktivitet foregår på Teater Innlandet Scene (kjelleretasjen i Hamar Kulturhus).

Det er pauser med enkel servering som på en vanlig øvingskveld, og ja, det blir litt lange øvinger på Hamar. Vannflasker kan tas med inn på scenen under øvingene. Styrene i TSK og SSMK setter opp vakter som er tilstede. I tillegg har teateret mye voksne folk tilstede som trår til om noe uforutsett skjer.

Uniform må være med tirsdag 3/10! Ta med svarte, pene sko. Trenger ikke ta med uniformslue, veske og hansker.

Det skal skal tas bilder i uniformen til forestillingsprogram og annen PR. Er det noen som ikke ønsker at sitt barn skal være med på bildet, må beskjed gis til Asbjørg i forkant.

Dere må selvfølgelig ha med instrumenter, noter og instrumentstativer. Dere trenger IKKE ta med notestativ, marsjklype eller annet marsjeringsutstyr. Vi skal sitte som på en vanlig konsert hele tiden.

Asbjørg har med skrin med ekstra fliser, ventilolje og slikt.

Tirsdag 3.okt: 16.30 - 21.00  generell øving, bli kjent med skuespillerne etc
Torsdag 5.okt: 16.30 - 21.00  generell øving, bilder til program/filming til PR etc

Tirsdag 17.okt: 17.30 - 21.00  lukket gjennomgang med invitert publikum tilstede
Torsdag 19.okt:  17.30 - 21.00  generalprøve med betalende publikum
Fredag 20.okt: 17.30 - 21.00  Premiére og ditto enkel markering etterpå

Premiére, generalprøve og gjennomgang 17/10 starter presis 19.00,
 ferdig senest 20.30. Tiden før og etter er oppakking, klargjøring,
 småøving...

Det blir ingen enetimer for hovedkorpset i disse ukene.

Velkommen til hjemmesiden vår

16. og 17. september er det seminar for Stange og Tangen på Espa skole. Dette gjelder for Hovedkorpset. Det skal øves til teaterforestillingen KORPS og det blir noe repertoar fra Stange og noe fra Tangen. Det vil si noe nytt og noe gammelt.
Lørdag øves det fra 10-17 med gruppeøvelser hele dagen.
søndag er det øvelse fra 11-16, og da er det samspill ledet av Merete og Kåre.

Det blir servert lunsj begge dager, men det kan være greit å ha med litt ekstra mat da det er lange dager. I tillegg må alle ha med drikkeflaske og innesko.

For å komme til Espa skole tar du av ved Shell (bolleland) og kjører videre opp lia. Ta av til venstre, og fortsett til toppen av bakken. Det er skiltet.

Her finner du alt du lurer på om korpset; hva som skjer, hvem du skal kontakte, informasjon om aktiviteter, behandling av instrumentet, bilder mm

FRAVÆR

Hvis du ikke kan møte til øvelsen skal du gi beskjed til:
* dirigenten; Mona 454 22 619, Merete 971 27 263)

Hvis du ikke kan møte til enetimen, skal du gi beskjed til:

* styret v/ Geir Helmersen 90 63 65 85

Viktig å gi beskjed så fort du vet om fraværet, slik at vi får utnyttet tiden best mulig.
   Fint om du skriver hvem du har gitt beskjed til i meldinga.

Instruktørene melder planlagt fravær til Geir Helmersen tlf 906 36 585

Dugnad - Teater Innlandet

Vaktlista ligger under fanen "DUGNADER"

Oppmøte utenfor vareheisen på baksiden av Hamar Kulturhus på oppsatt tidspunkt, om ikke annen beskjed blir gitt pr sms.

Ingen av vaktene er av en slik karakter at en må være mann, men de som stiller må være voksne og må kunne ta i et tak. Dette er i hovedsak en dugnad som går på bæring av utstyr.

Dere kan bytte vakter innbyrdes, om det ikke skulle passe. Erik Nøkleholm (dugnadsansvarlig) MÅ ha beskjed, tlf 99 51 29 28! Det er viktig at det møter det antall som er satt opp pga at det skal bæres i par! Hvis noen ikke møter, er det viktig å ringe etter, ring evt Erik. Lurt å merke seg hvem en skal ha vakt sammen med.

Vi har vår egen gavebutikk

Ved å handle her
gir du støtte direkte til korpset!

Klikk på lenken!

Klikk og kjøp!

Husk også grasrotandelen, Tryg, panteflaskeordningen (KIWI på Høgmyr) og muligheten for støttemedlemskap