Siste nytt

Gruppeøvelse

22.mars er Merete borte så da blir det gruppeøvelse i stedet for fellesøvelse for hovedkorpset. Vi deler i tre grupper, treblås, messing og slagverk. 

Karnevalskonsert for aspirantene 15/2

Torsdag 15/2 blir det karnevalskonsert for aspirantene på Tingvold kl 18.30. Det er kulturskolen som arrangerer. Møt opp og se på de flotte aspirantene våre!

Seminar 2/2 og 3/2

Minner om seminar neste helg. Fredag 2.februar blir det øvelse på skolen for aspiranter i musikkrommet (hvor de vanligvis øver). Hovedkorpset øver på Tingvold på grunn av at gymsalen er opptatt. Vi starter klokken 17:00 og holder på til 20:00. Det blir servering av frukt, men det er fint om musikantene har spist på forhånd.

Lørdag begynner vi klokken 10.00 og holder på til 15:00. Da blir det både gruppeøvelser og fellesøvelse. Det blir servert frukt og ostesmørbrød. Det er viktig at alle møter denne helga da vi har hyret inn mange flinke instruktører. Eventuelle forfall må meldes til Geir.

Instrumentutdeling til nybebynnerene.

På førstkommende torsdag 11/1 blir det endelig instrumentutdeling for nybegynnerne! Det blir kl 18.00 i musikkrommet på skolen. Det blir en kort innføring om instrumentet og instruktørene vil være tilstede og hilse på. Så kommer vi tilbake til tidspunkter for enetimer. 

Dette blir i tillegg til fellesøvelsen med Mona mellom kl 15 og 16.

Nybegynnere

Det blir ikke øvelse for nybegynnerene i dag 4. januar.

 

Torsdag 14.desember

 

Det blir ingen enetimer på torsdag. Hovedkorpset har helt fri på grunn av ungdomsskolen sitt juleball.

Aspirantene møter til øving rett etter skolen. Klokken tre møtes aspirantene og nybegynnerne til en hyggelig avslutning i aulaen på skolen. 

Hovedkorpset øver på Tingvold

Gjelder kun hovedkorpset: På grunn av at Turneorganisasjonen kommer er gymsalen opptatt torsdag 30/11 (og ons 29/11). Vi øver derfor på Tingvold i stedet kl 18.30 -20.30. Alle enetimer går som vanlig i "bussen" og på skolen.

For nybegynnerne: Det er instrumentprøving for nybegynnerne den 30/11 kl 18.30.

Instrumentprøving for nybegynnere

Minner om at det i kveld 9/11 blir instrumentprøving for nybegynnere. Oppmøte utenfor musikkrommet på skolen kl 18.30.

Salg av adventskalendere 1/11.

Minner om salg av adventskalendere førstkommende onsdag 1/11 kl 18.00. Oppmøte i gangen utenfor gymsalen på skolen. Alle både aspiranter og hovedkorps må møte opp og hente sine kalendere og selge disse samme kveld. Dere får utdelt roder/ områder der dere skal selge kalenderene.

Dette gjelder ikke for dere som startet notekurs nå på torsdag.

Aspirantseminar

Lørdag 20/10 er det seminar for aspirantene sammen med Tangen sine aspiranter. Seminaret er på Tangen skole kl 10 -16. Mona sender ut nærmere info.

Uke 42 er det også kun aspirantene som har enetimer, (pga at hovedkorpset er i Teater innlandet) og da følger vi samme enetimeoppsett som uke 40.

Foreldremøte 14/9

 

 

Foreldremøte i aulaen på skolen

torsdag 14/9 kl 18.00 – 19.00.

 

Program:

  • Gjennomgåelse av høstens terminliste  

-         Korps i teater

-         Storaspirantkorps (SAK)

-         Adventskalendersalg

-         Adventskonsert i Stange kirke

-         Julekonsert i Romedal kirke for SAK

 

  • Info fra instruktørene

 

  • Vipps

 

  • Arrangementskomiteen trenger nytt medlem. Noen som vil være med?

 

  • Hjemmesiden

 

  • Eventuelt

 

 

 

 

 

 

 

Håper alle har hatt en bra sommer!

Torsdag24. august starter korpssesongen opp igjen.

Det blir fellesøvelse for aspiranter i musikkrommet på skolen kl 18.30 og det blir fellesøvelse for hovedkorpset i gymsalen kl 18.30. Enetimer starter opp uka etter.

Siste nytt

10. sep, 2017
SEMINAR PÅ ESPA SKOLE
16. og 17. september er det seminar for Stange og Tangen på Espa skole. Det skal øves til teaterforestillingen KORPS og det blir noe repertoar fra Stange og noe fra Tangen. Det vil si noe nytt og noe gammelt.
Lørdag øves det fra 10-17 med gruppeøvelser hele dagen.
søndag er det øvelse fra 11-16, og da er det samspill ledet av Merete og Kåre.

Det blir servert lunsj begge dager, men det kan være greit å ha med litt ekstra mat da det er lange dager. I tillegg må alle ha med drikkeflaske og innesko.

For å komme til Espa skole tar du av ved Shell (bolleland) og kjører videre opp lia. Ta av til venstre, og fortsett til toppen av bakken. Det er skiltet.
16. aug, 2017
Høstsesongen
Håper alle har hatt en bra sommer!

Torsdag24. august starter korpssesongen opp igjen.

Det blir fellesøvelse for aspiranter i musikkrommet på skolen kl 18.30 og det blir fellesøvelse for hovedkorpset i gymsalen kl 18.30. Enetimer starter opp uka etter.
21. aug, 2017
HK: Korps i teater
Hei alle i hovedkorpset!

Vi og Tangen får en spesiell rolle i dette prosjektet. I tillegg til forestillingen vi spiller på, er vi "prøvekorps" på noen gjennomganger og generalprøve. Derfor blir det øvinger noen tirsdager OG torsdager rundt høstferien i Hamar Kulturhus. Datoene for dette er ikke helt klare. På forestillingene spilles et normalt konsertrepertoar som vi plukker selv, i tillegg til marsjen. Merete gir mer info om dette etter hver. Det blir moro!
24. mar, 2017
Takk for støtten
Vi takker for støtten som korpset har fått:
Kiwi 10 000,-
Nordek (XL-bygg) 5000,-
Stange kommune 5000,- i støtte til vårkonserten
17. mar, 2017
Fravær
Fram til påske er det Geir Helmersen som skal ha beskjed ved fravær på enetimer og fellesøvelse. Det er fint om dere gir beskjed til dirigenten også.
5. jan, 2017
Vi minner om rutiner for oppmøte/rydding/pausa:

Enetimene før 17 foregår stort sett i Kulturbussen og de etter 17 i Auladelen av skolen - sjekk enetimeplanen!

Viktig at dere foreldre sjekker når dere har vakt!

Aspiranter møter opp i musikkrommet v/aulaen kl. 18.20 og gjør seg spilleklare til 18.30. Øvelse 18.30-19.45. Ungene skal kun være i gangen utenfor musikkrommet da de ikke er på spilletime eller fellesøvelse.
Foreldrevakta møter i Aulaavdelingen 17.30- styrevakt møter deg der. Se egen vaktinstruks

Hovedkorps møter opp kl.18.20 og gjør seg spilleklare til 18.30. Øvelse 18.30-20.30. De skal sette fram stoler før de gjør klar instrumentet. Stolene skal også ryddes før instrumentet, da øvelsen er over. Alle hjelper til før de går hjem.

Hovedkorpsvakta møter 18.15 i "Bussen"

I pausa får de servert vann /kaffe og frukt i gangen. Ta med drikkeflaske. De kan evt gå ut. Det er ikke lov å henge på rekkverket. Det settes fram ei kasse med div aktivitetsmateriell. Det er ikke anledning til å være inne i gymsalen i pausa.
18. des, 2016
Støtte fra Stange og Romedal Brannkasse
Vi har fått 20 000 kr! Hurra!
20. mai, 2013
Vi har fått vår egen gavebutikk! Ved å handle her støtter du korpset direkte :-)

http://stange-skoles-musikkorps.klubbkassen.no